Rólunk

Vállalkozásunk 2011 szeptemberében alakult 100% magyar tulajdonosi háttérrel, családi vállalkozásként.

Tagjaink több mint 15 éve az építőiparban tevékenykednek, akik az építőipar széles skáláján bizonyították már rátermettségüket, mint például:

  • 2005-től a Fővárosi Gázművek Zrt.-nél részt vettünk a mindennapi munkában, új vezetékek létesítése, rekonstrukciós feladatok ellátása, valamint az üzemzavar-elhárítások során szükséges alépítményi munkákat végeztük. Továbbá több budapesti erőmű gázellátásának kivitelezésében, valamint a Margit híd, Északi összekötő vasúti híd, Szabadság-híd, Petőfi-híd gázvezeték rekonstrukciós munkáinak kivitelezésében tevékenykedtünk (DN200-DN600, PN6).
  • 2013-2014 között megvalósult Budapest 1055. Kossuth Lajos tér 1-3. szám alatt a Parlamenti beruházás - Múzeum, Látogatóközpont, Mélygarázs - teljes épület gépészeti kivitelezés lebonyolításában is fontos szerepet vállaltunk.

Cégünk sikeresen bevezette az MSZ EN ISO 9001:2009 minőségirányítási, MSZ EN ISO 14001:2005 környezetirányítási, MSZ 28001:2008 munkahelyi egészségvédelem és biztonságirányítási rendszereket.

A rendelkezésre álló humán erőforrások és eszközök mellett amennyiben a projekt mérete megkívánja, megfelelő referenciákkal rendelkező, kipróbált alvállalkozói körből hívunk partnereket.

Cégünk szerszám- és gépparkját folyamatosan fejlesztjük, bővítjük. A minőség és költséghatékonyság szem előtt tartása mellett törekszünk a legújabb innovációk, anyag- és energiatakarékos technológiák alkalmazására.

Önmagunkkal és alvállalkozó partnereinkkel szemben támasztott legfontosabb követelményünk a megbízhatóság, a határidők pontos betartása és a jól szervezett, szakszerű, minőségi munkavégzés.